Kestovärjäys ripsiin ja kulmiin

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Värivaihtoehtoina värjäykseen on ruskea, musta ja sinimusta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy. Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen.

Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Väri haalistuu pikkuhiljaa pois. Ennen kulmien kestovärjäystä olisikin hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, näin lopputulos on mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa. Ripsien kestovärjäyksessä värjätään yleensä ala- ja yläripset, mutta myös pelkästään yläripset voidaan värjätä, jos et halua värjäystä alaripsillesi. Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Valinassa muotoilutekniika pinseteillä.

Kesto 30min / hinta 25€

AdobeStock_250988531