Lash-lift on täydellinen ripsien kestotaivutus

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja.

Hoito kestää 60min ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

Lash Lift käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset.  Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, mutta näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.

Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia.

Hinta 59€ / 60min

Eyelash lamination procedure. Staining, curling, laminating, lash lift. Eyelash Extension. Lengthening lashes for girl in beauty salon. Beauty Concept.