DR.OHHIRA® PROBIOOTIT, 30-60 KAPSELIA / RAVINTOLISÄ

29,00 55,00 

Dr.OHHIRA® probiootti on maailman suosituin premium-luokan probioottilisäaine, joka on 100% luonnollinen ja tunnustettu useilla kansainvälisillä palkinnoilla.

 

Toimitusaikamme on vain 1-3 arkipäivää.

Poista
SKU: N/A Kategoria:
Ainesosat: Sokeri (molasses /oligosaccharides) – 121.8 mg, Prunus domestica – 48 mg, Spinacia oleracea L. – 16 mg, Lycium chinese – 6 mg, Lentinula edodes – 5 mg, Brassica rapa var. Perviridis – 3 mg, Ficus carica L. – 3 mg, Vaccinium spp. – 2 mg, Myrica rubra – 2 mg, Citrus junos SIEB. ex Tanaka – 2 mg, Agaricus blazei – 2 mg, Dancing mushroom /Grifola frondosa – 2 mg, Hizikia fusiforme – 2 mg, Brown seaweed / Undaria pinnatifida – 2 mg, Kelp / Laminaria japonica -2 mg , Carthamus tinctorius L. , Patinopecten yessoensis, kasviperäiset emulgointiaineet rasvahappo-polyglyseroliesterit, mehiläisvaha, karamelli, lesitiini, gelatiini (naudan), glyseriini, elävät maitohappobakteerit:

 

Bifidobacterium breve ss. Breve – 1×109 CFU
Bifidobacterium infantis ss. Infantis – 1×109 CFU
Bifidobacterium longum – 1×1010 CFU
Bifidobacterium lactis – 1 x 109 CFU
Lactobacillus acidophilus – 1×1011 CFU
Lactobacillus brevis – 1×109 CFU
Lactobacillus bulgaricus – 1×109 CFU
Lactobacillus casei ss. Casei – 1×109 CFU
Lactobacillus fermentum – 1×109 CFU
Lactobacillus helveticus ss. – 1×109 CFU
Lactobacillus plantarum – 1×109 CFU
Streptococcus thermophilus – 1×1011 CFU
Käyttö: Tuote soveltuu kaikenikäisille. Alle 3-vuotialle on suositeltavaa puristaa kapselin sisältö ulos (tukehtumisriskin vuoksi). On suositeltavaa, että aikuiset ja lapset ottavat 1-2 kapselia päivässä, 40 minuuttia ennen ateriaa tai 2 tuntia sen jälkeen veden kera.

Varoitus! Älä ylitä suositeltua päivittäistä määrää. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Dr.OHHIRA® probiootit sopivat sekä imettäville äideille että raskaana oleville naisille. Nämä probiootit soveltuvat myös allergikoille (maidoton ja gluteeniton).

Huom! Jos et ole aiemmin käyttänyt Dr.OHHIRA® probiootteja, on viisainta aloittaa 1-2 kapselilla aamuin ja illoin ensimmäisinä päivinä (mikroflooran muodostamiseksi), myöhemmin voit ottaa vain 1 kapselin päivässä. Useimmat ihmiset tarvitsevat yhden kapselin päivässä. Älä ylitä sallittua päivittäistä määrää.

Sivuvaikutukset: Kun hyödylliset bakteerit tekevät työnsä puhdistamalla kehoa ja parantamalla suoliston ympäristöä, voi esiintyä väliaikaisia sivuvaikutuksia, kuten lievä turvotus tai ripuli.

Jos oireet jatkuvat yli 10 päivän ajan, ota yhteys lääkäriisi.