Dr.OHHIRA®n KOLLAGEENI + on terveyden, kauneuden ja nuoruuden salaisuus

89,00 

• elastinen, nuorekas ja säteilevä iho;
• taipuisat, joustavat nivelet;
• maksimaalinen työkyky ja energiaa koko työpäivän ajaksi;
• kokonaisvaltaisesti hyvä ja nuorekas olo.

 

Toimitusaikamme on vain 1-3 arkipäivää.

Varasto loppu

Kategoria:
Kollageenijuoma sisältää 7,75 g merestä peräisin olevaa kollageenia (I, II ja III -tyyppi) – kollageeni on ihmiskehon tärkein proteiini. Se muodostaa 30 % kehon kaikista proteiineista ja 70 % ihon proteiineista. Kollageenin vaikutukset heijastuvat etenkin ihon hyvinvointiin; sen määrän ja laadun muutokset näkyvät kaikkialla elimistössä. I -tyypin kollageenia esiintyy ihossa, jänteissä, verisuonissa, sisäelimissä ja luissa. II -tyypin kollageeni on pääosin rustossa ja III -tyypin kollageenia esiintyy silmän verkkokalvoissa sekä pienissä kapillaareissa.

Kollageenia voidaankin kutsua elimistön rakennusmateriaaliksi, ns. liimaksi, joka muotoilee soluja ja takaa kudosten ja elimien lujuuden, tiukkuuden ja elastisuuden. Kollageeni vastaa solujen ja elimien sekä solujen ja aivojen välisestä informatiivisesta yhteydestä ja näin ollen osallistuu elimistön kaikkiin elintärkeisiin prosesseihin.

Kollageenijuoma – puhdas luonnollisen kauneuden ja nuoruuden salaisuus, joka vaikuttaa sisältä ulospäin!

Lasten ja nuorten elimistössä kollageenikuidut uusiutuvat jatkuvasti. Kuitenkin noin 25-vuotiaasta alkaen ihmiskeho alkaa menettää joka vuosi n. 1,5 % luonnollisesta kollageenistaan. 35-vuotiaana elimistöstämme puuttuu noin 15 % ja 45-vuotiaana 30 % kollageenista. Ihon solujen väliaineen uudistuminen hidastuu, solut menettävät kosteuttaan, jolloin elimistö alkaa ikääntyä ja sen toiminnot hiipuvat. Heti, kun elimistö menettää kollageenintuotantokykyään, heijastuu tämä ihon kuntoon. Syntyy ryppyjä ja venymisarpia, iho muuttuu kuivaksi ja menettää luonnollista elinvoimaansa.

Kollageenijuoma: Fermentoitu, 5 vuoden aikana valmistunut kasvipohjainen massa, joka sisältää 12 ОМ–Х® maitohappobakteerikantaa.
OM-X® -massa tuotetaan ainutlaatuisella teknologialla. Tuote sisältää kasvipohjaisia ainesosia: marjoja, hedelmiä, sieniä, yrttejä, juuria ja merileviä, jotka kasvavat Japanin alueilla niiden luonnollisissa olosuhteissa. Kaikki juoman ainesosat kerätään käsin ja fermentoidaan 12 maitohappobakteerikannan kanssa luonnollisessa lämpötilassa. Pitkän fermentointiprosessin ansiosta ihmiskehoon joutuvat eri maitohappobakteerikannat eivät kilpaile keskenään, vaan suuntaavat voimansa patogeenisten mikro-organismien torjuntaan.
Ainoastaan suoliston tasapainoinen mikrofloora takaa ravintolisien, kivennäisaineiden ja vitamiinien optimaalisen saannin. OM-X® -massa palauttaa suoliston mikroflooran tasapainon ja auttaa elimistöä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti Dr. Ohhiran tarjoaman kollageenijuoman aktiiviset ainesosat.

ELASTIINI

 

Elastiinia (5 mg) – syntyy elimistössämme luonnollisella tavalla noin 25-vuotiaaksi saakka ja häviää kokonaan 40–50 vuoden iässä. Tämän seurauksena iho menettää raikkauttaan ja elastisuuden sekä muuttuu kuivaksi ja ryppyiseksi. Elastiinin avulla voidaan kuitenkin hidastaa joitakin fysiologisia prosesseja, kuten ihon vanhenemista, sillä se kykenee sitomaan vettä soluihin. Elastiinin vaikutuksesta iho muuttuu pehmeämmäksi ja hiusten kunto paranee.
Elastiini on myös elimistömme tärkein sidekudosproteiini. Sitä on runsaasti jänteissä sekä valtimoiden seinämissä. Se takaa kudosten, jänteiden ja ihon elastisuuden.

Hyaluronihappo (5 mg) – on ihmiskehon luonnollinen aine. Suurin osa siitä sijaitsee ihossa, nivelten välisissä nesteissä sekä silmämunassa. Elimistö itse tuottaa hyaluronihappoa ja käyttää sitä nivelten voiteluaineena sekä ihon kosteustasapainon säilyttämiseen. Noin 50 % elimistön hyaluronihaposta sijaitsee ihossa. Ajan kuluessa hyaluronihapon taso elimistössämme vähenee luonnollisesti – iho alkaa kuivua, hilseillä, kuihtua, roikkua ja siihen muodostuu ryppyjä. Myös silmän sisäinen paine kasvaa, jonka seurauksena voi tulla näön huononemista.
Hyaluronihappo hidastaa ihosolujen keratinisoitumista, poistaa toksiineja ja aineenvaihdunnan tuotteita, palauttaa ihon kosteustasapainon ja elastisuuden sekä estää ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien muodostumista.

Koentsyymi Q10 (CoQ10) (12,5 mg) – Pääasiallisesti koentsyymi Q10 (CoQ10) sijaitsee niissä elimissämme, jotka käyttävät suurimman osan ihmisen energiasta, kuten aivot, sydän, maksa ja munuaiset. Sen pitoisuus lisääntyy tasaisesti syntymästämme lähtien ja saavuttaa huippunsa noin 20-vuotiaana. 25 -vuotiaasta lähtien elimistön Q10-taso alkaa laskea. Koentsyymi Q10 kuuluu tehokkaimpiin luonnollisiin antioksidantteihin, jotka neutralisoivat vapaita radikaaleja elimistössä ja on vastuussa jopa 95 % osalta solujen energian syntymisestä.

Kuningatarhyytelö (50 mg) – on ainutlaatuinen mehiläishoitotuote, joka toimii voimakkaana biostimulaattorina. Kuningatarhyytelön salaisuus on siihen sisältyvä deoksiribonukleiinihappo (DNH). Tämä happo vaikuttaa elimistön ikääntyviin soluihin ja kudoksiin nk. regeneraation eli uudistamisen avulla, mikä aikaansaa nuorentavan vaikutuksen.
Kuningatarhyytelö on erittäin tasapainoinen luonnonmukainen ravinneseos, joka sisältää hivenaineiden, vitamiinien (erityisesti B-ryhmän vitamiinien), orgaanisten aineiden ja aminohappojen optimaalinen yhdistelmä.

C-vitamiini (250 mg) –  tärkeä merkitys kollageenisynteesissä.

Kermaidi (5 mg) – takaa ihon kosteuden säilymisen, säilyttäen sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden.